Nog wat meer informatie over Anna Webdesign

7 jaar geleden ben ik officieel gestart met Anna Webdesign. Daarvoor was ik al wel druk bezig met websites maken maar pas echt ingeschreven ben ik in 2011. Nu 7 jaar later is Anna Webdesign uitgegroeid tot een zelfstandig goedlopend bedrijfje 🙂

Anna Webdesign meer dan websites alleen

Ondanks dat het Anna Webdesign heet doe ik veel meer dan alleen webdesign. Naast webdesign is het ook mogelijk om logo’s, visitekaartjes, flyers en zelfs complete huisstijlen te laten maken. Toen ik net startte was ik vooral bezig met webdesign maar door mijn opleiding Media Vormgeving ben ik ook begonnen met grafische vormgeving.

Visie Anna Webdesign

Mijn visie voor Anna Webdesign is dat het vooral een heel eerlijk bedrijf is. Transparantie & afspraken nakomen die staan erg hoog op mijn lijstje. Een goede vriend heeft mij ooit eens gezegd: “Jij doet wat je zegt en je zegt wat je doet” – En dat is ook echt de manier zoals ik Anna Webdesign run. Ik probeer duidelijk te zijn zodat je als klant weet waar je aan toe bent. Afspraken kom ik zoveel mogelijk na en mocht iets toch niet lukken dan zul je de eerste zijn die het hoort.

Daarnaast vind ik ook de prijs erg belangrijk. Als ik ergens maar een minuutje mee bezig ben is er geen haar aan mijn hoofd die er aan denkt om daar geld voor te vragen. Veel mensen denken eigenlijk dat ik het wel moet doen…maar ach ik doe lekker wat ik zelf wil 🙂 Rijk worden wil ik niet maar mensen blij maken zeker wel! Als ik iemand blij kan maken met wat advies of hulp – dan doe ik dat veel liever!

Vrijwilligers werk

Mensen helpen, goed doen voor de wereld, iets terug geven, dat zijn belangrijke zaken voor mij! Daarom hou ik me ook graag bezig met vrijwilligers werk. Ik kan natuurlijk niet alles gratis doen maar ik probeer altijd wel met een paar ‘gratis klusjes’ bezig te zijn. Lees je dit en denk je..JA! Ik wil hulp van Anna Webdesign? Neem dan gewoon even contact op!

Hartvormige Boom | Anna Webdesign

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement