Wat vinden andere mensen van Anna-Webdesign?

Hanne Craye | 06 februari 2024

Duim omhoogIk kwam bij Anna’s Webdesign terecht toen ik zonder enige ervaring een WordPress-website wilde bouwen en een tutorial op haar pagina volgde. Toen de ruwe structuur er was, maar er nog wat puntjes op de i moesten worden gezet, stuurde ik haar een mailtje. Na een heel vlotte communicatie hielp ze me de website mooi en netjes af te werken. Ik kon ook altijd terecht bij haar met technische vragen. Ik ben zeer tevreden met de service!

Corvustexts.be


Marjolein | 28 september 2021

Duim omhoogIk heb haar leren kennen door een cursus webdesign bij het NHA. Waar ze zich daar onderscheidde van andere docenten was haar ongelooflijke inzet. Duidelijke, uitgebreide uitleg. Sinds die tijd hebben we contact gehouden. En kan ik steeds een beroep op haar kennis en kunde doen.

Ze is er altijd voor me en reageert snel en adequaat. En snap ik iets dan nóg niet, dan probeert ze het gewoon op een andere manier. En ook al heeft ze het druk, dan maakt ze “gewoon” tijd, wat helemaal niet gewoon is. Gratis. Ze heeft me ook geholpen met het bouwen op bepaalde punten van mijn eigen website. In een fluitje van een cent.

Het is een plezier en bijna een voorrecht om met en ook voor haar te mogen werken. Daarnaast is ze enorm maatschappelijk betrokken. Via vrijwilligerswerk voor ouderen en het opkomen voor dieren. Haar kennis is ongekend, haar inzet inspirerend. Ze weet me altijd te motiveren en ook te relativeren als ik even in zak en as zit. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Virtueel Assistent Nodig?


Endless-Safaris | 29 april 2019

Duim omhoog

Dat een mooie website geen duizenden euro’s hoeft te kosten, is bij deze een feit!

Anna-Webdesign adviseert, legt uit, ondersteunt en bovenal heeft vertaald wat wij wilden dat de bezoeker zou zien als er www.endless-safaris.nl op de zoekbalk wordt getypt. Is het net niet wat wij eigenlijk bedoelen, dan kan het altijd anders en nooit een verveelde reactie als ik het niet begrijp en vraag om het nog eens uit te leggen.

Wij zijn zelf gebruikers van het medium internet en zeker geen specialisten. Anna-Webdesign geeft ruimte om desgewenst onderhoud of aanpassingen zelf te doen. Laat je het toch liever door haar doen, service en diensten worden geleverd tegen redelijke prijzen.

Endless-Safaris


Cantine Laurium

Marcel Zijdebos | Cantine Laurium | 17 maart 2019

Duim omhoog

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe website, de juiste stijl en de wijze waarop de website www.cantinelaurium.com tot stand is gekomen. De professionele aanpak van Anna Webdesign heeft ertoe bijgedragen dat wij nu een nieuwe webwinkel kunnen exploiteren. Na een goede inventarisatie is er goed gecommuniceerd over onze stijl en producten, alle beschrijvingen werden keurig verwerkt en correcties werden altijd snel en professioneel doorgevoerd. Wij kunnen Anna Webdesign zeker aanbevelen!
Cantine Laurium

www.cantinelaurium.com

Website en reclame uitingen ontwerp in Almere

Geplaatst door Erwin_Kootstra op 18 mei ’17

Duim omhoog

Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken waardoor het niet alleen tijd bespaarde, maar ook een zeer vertrouwd gevoel gaf. Ik ben zeer positief over de samenwerking met Anna en ik kan het iedereen aan raden.

Pure-Security.nl


website bouwen in Delft

Geplaatst door Tieleman op 12 jun. ’16

Duim omhoog

Anna heeft voor onze stichting de website: http://www.schuilkerkbagijnhof.nl gemaakt.

Ze heeft erg mooi werk geleverd.
Ze was snel, goed bereikbaar en dacht prima mee.
Voor een prima prijs een uitstekende website.

Fijn ook dat ze zo geduldig was: ze moest soms lang wachten op mijn reactie omdat het allemaal vrijwilligswerk is van mijn kant, maar dat was geen enkel probleem.

Van harte aanbevolen dus!

Schuilkerkbagijnhof.nl


Webdesign in Almere

Geplaatst door Desiree op 11 mrt. ’16

Duim omhoog

Anna-webdesign heeft mijn website perfectekat.nl gebouwd en mijn complete huisstijl ontworpen. Logo, visite kaartjes en flyers. Het is precies geworden zoals ik van te voren in mijn hoofd had zitten!

Ze luisterde goed naar mijn wensen en had zelf super veel tips en creatieve ideeën waar ik nog niet eens aan gedacht had.

Als je een professionele website en huisstijl wilt voor jouw bedrijf, kan ik je Anna-webdesign echt aanraden!

Groetjes
Desiree

PerfecteKat.nl


website in Gorinchem

Geplaatst door silver-lightning benelux op 21 mei ’15

Duim omhoog

Hallo sinds kort heb ik een website heb gemaakt door Anna met mijn bedrijfskleur en logo ben ik wel nieuwe klanten rijker! Perfect van afmeting en inhoud die door mij was geschreven. Over het algemeen ziet de website er stralend en goed uit. Ik kan het iedereen aanbevelen een website gemaakt door Anna.
Koos Fase

Silverlightningbenelux.nl


Website gebouwd in Almere

Geplaatst door Sander W. op 20 nov. ’14

Duim omhoog

Anna Webdesign heeft voor mij de site www.hetbijlesbureau.nl gemaakt. Ik ben erg te spreken over onze samenwerking. In een relatief korte tijd heeft Anna een mooie en functionele site ontworpen en gemaakt die aan al mijn wensen voldoet. Zeker een aanrader!

Hetbijlesbureau.nl


Diverse websites in Ede

Geplaatst door JK Handelsonderneming op 03 okt. ’13

Duim omhoog

Geweldige service door Anna webdesigns. Al diverse websites bij haar laten ontwikkelen. Ook bij extra werkzaamheden na oplevering erg flexibel en professioneel.


webdesign in almere

Geplaatst door irma op 03 okt. ’13

Duim omlaag

Op zich goed werk maar ze kan niet tegen kritiek,en is inderdaad niet altijd berijkbaar als je haar nodig hebt. En als je haar dan hebt bereikt moet je een afspraak maken voor het werk.

Als je haar op een punt wijst , zegt ze dat ze dat ze de zamenwerking wil beeindigen lekker provesioneel zeg pfff.

Heb duizenden euro,s betaald de afgelopen 2 en half jaar en dan zegt ze dat ik slecht betaal.

Ik vind niet dat je zo met je klanten om kan gaan.

Erg jammer van Anna


Website aanpassen in Almere

Geplaatst door ter Haar op 16 jul. ’13

Duim omhoog

Anna heeft mijn familiestamboom website: http://www.famterhaar.nl een geheel nieuw fris uiterlijk gegeven.
Ik ben zeer onder de indruk van haar creativiteit en inventiviteit! Anna denkt zeer goed mee en waar mogelijk werden mijn wensen in de website verwerkt.

Met haar duidelijke adviezen en tips kan ik daadwerkelijk iets. Ze neemt ruimschoots de tijd voor een persoonlijk onderhoud en naderhand voor het beantwoorden van vragen. Communicatie is daarom uitstekend!!

De prijs / kwaliteit verhouding is zeer gunstig en Anna is niet te beroerd om eens iets extra’s te doen.

Al met al: een AANRADER !!

Famterhaar.nl


Nog meer beoordelingen zien? Bekijk dan alle beoordelingen bij Marktplaats

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement