Mogelijkheden logo’s

Ben je van plan een logo te laten ontwerpen? Dan zijn er nog wel wat zaken waar je over na moet denken. Wil je een beeldlogo of liever een tekstlogo? Of zou je wil je misschien liever een combinatie willen? Is er een slogan die of one-liner die je wilt verwerken in het ontwerp of echt alleen de bedrijfsnaam?

Logo ontwerpenNaast dit soort praktische zaken zul je ook na moeten denken over het design van het ontwerp. Denk hier bijvoorbeeld aan het kleurgebruik. Zou je alles in 1 kleur willen hebben of wil je liever meerdere kleuren gebruiken? Dit zijn zo maar even wat zaken waar je over na moet denken voordat je een ontwerp kunt laten maken.

Wat wil je uitstralen met je logo?

Wie is je doelgroep? Dat is een belangrijke vraag die gaat bepalen wat het logo uit moet gaan stralen. Een zakelijk logo gericht op bankiers dat ziet er heel anders uit dan een logo dat gericht is op moeders.

Dit zijn zomaar even wat zaken waar je over na moet denken als je een ontwerp wilt laten maken.

Een logo is samenwerking

Om een perfect logo te maken waar zowel ik als jij tevreden over zijn is samenwerking heel belangrijk. Het is aan mij goed te luisteren naar jouw gedachten en ideeën zodat ik ze kan vertalen naar een ontwerp. Daarnaast is het ook van belang dat je luistert naar mijn ideeën en gedachten.

Door samen de mogelijkheden te bespreken ben ik er van overtuigd dat we samen tot het mooiste ontwerp kunnen komen. Een logo dat perfect bij jou, je doelgroep en je bedrijf past.

Hoe lang duurt het en wat kost het?

Tijdsduur logo ontwerpDat is lastig om te zeggen, het ligt hierbij eraan in hoeverre we op 1 lijn liggen. In sommige gevallen denken we precies hetzelfde en dan kan ik met een uurtje al klaar zijn met een ontwerp.

Bij andere gevallen moeten er na het eerste ontwerp nog wat aanpassingen gedaan worden. De moeilijkheid van de aanpassingen bepalen het aantal uur dat ik in totaal bezig zal zijn. Gemiddeld ligt het werk tussen de 2 en 3 uurtjes.

Soms is ontwerp lastiger te bouwen en dan kost het meer tijd. De standaard boom kost bijvoorbeeld minder tijd dan een boom die vanaf een foto nagemaakt moet worden.

In het allerslechtste geval liggen we niet helemaal op 1 lijn en is het eerste ontwerp helemaal niet wat je wilt, in dat geval moet ik opnieuw starten met ontwerpen. Hierbij duurt het ontwerp proces wat langer, denk aan 3 á 4 uurtjes.

Het tarief ligt gemiddeld tussen de €37,50 en €150,00

Logo laten maken?

Heb je besloten om een logo te laten maken en wil je dat door mij laten doen? Neem dan gewoon even contact op zodat we snel aan de slag kunnen. Heb je andere vragen of opmerkingen stel die dan ook gerust. Ik help je graag zo goed mogelijk verder.

Beker met smile :)

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement