Cursussen Webdesign

De cursussen webdesign pagina is nog vrij nieuw en volop in ontwikkeling. Sinds een jaar werk ik als huiswerkdocent voor een thuisstudie webdesign en dit bevalt me erg goed! Mensen nieuwe dingen leren en laten ontdekken vind ik zo leuk dat ik heb besloten om ook voor Anna-Webdesign iets te bedenken waar ik deze passie in kwijt kan.

Hopelijk kan ik deze passie kwijt in het geven van cursussen. Op dit moment heb ik 1 cursus beschikbaar en dat is de WordPress cursus voor beginners:

Andere cursussen webdesign

Cursussen Webdesign - Iemand omhoog helpenEr zijn nog andere ideeën die ik in de toekomst zou willen uitproberen – maar op dit moment zijn dat alleen nog maar een ideeën.

Hieronder een kleine opsomming. Mocht je interesse hebben in 1 van de onderstaande ideeën neem dan gewoon even contact op! Wie weet kan ik dan samen met jou de nieuwe cursus gaan uitproberen :)!

  • Basis HTML & CSS
  • Logo ontwerp
  • Foto bewerking

Heb je nog ideeën voor andere cursussen webdesign?
Laat het me weten! –> Contact opnemen

De Doe-het-zelver

Sommige mensen hebben helemaal geen cursus nodig! Alleen wat hulp her en der en dan komt het helemaal goed. Daar kan ik je ook bij helpen! Ik ben bezig met het opzetten van een website met voornamelijk gratis advies: Website-Advies-Bureau.nl. Hier vind je advies, informatie en artikelen over het bouwen van een eigen website.

Mocht je daar toch niet helemaal kunnen vinden wat je wilt neem dan gewoon even contact met me op want vaak kan ik je zo verder helpen en is het allemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt 🙂

Beker met smile :)

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement