Mogelijkheden webwinkels

Op het gebied van webwinkels zijn er veel verschillende mogelijkheden. Het liefst bouw ik de webwinkels in Woocommerce. Ik heb ook wel webwinkels gemaakt in andere systemen zoals Magento of Zencart – maar Woocommerce blijft toch wel mijn favoriet.

Woocommerce kun je uitbreiden met heel veel soorten plugins waardoor de mogelijkheden eindeloos worden.

Betaalmogelijkheden webwinkels

Om een goede webwinkel te runnen is het belangrijk dat je het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maakt. De beste betaalmethode op dit moment is Ideal. Maar dat is niet zo makkelijk als de meeste mensen denken.

Als je ideal wilt gebruiken dan moet je een KVK en een zakelijke rekening hebben. Dus voor de mensen die een webwinkel als hobby hebben wordt het al weer een stuk moeilijker. Die zullen toch gebruik moeten maken van overschrijving of PayPal.

Ideal mogelijkheden

Heb je wel een zakelijke rekening? Dan zijn er ook nog verschillende manieren om Ideal toe te voegen aan de website. Via de banken zijn er vaak wel codes die je kunt toevoegen – maar dit doe ik zelf liever niet.

Het liefst maak ik gebruik van Mollie. Dit is een handig systeem waar ze een plugin hebben gemaakt die geschikt is voor Woocommerce. Even installeren en klaar is kees! Het kost je per transactie 29cent en je hoeft geen maandelijkse kosten te betalen.

Een eigen webwinkel runnen

Een webwinkel in Woocommerce is erg gebruiksvriendelijk. Met een kleine uitleg is het voor de meeste mensen wel mogelijk om zelf producten toe te voegen, te verwijderen of aan te passen. Ook kun je makkelijk een voorraad bijhouden waardoor producten automatisch uit de webwinkel verdwijnen als ze op zijn. Zo heb je dus nooit bestellingen die je niet kunt leveren!

Wil je het liefst zo min mogelijk zelf in de webwinkel doen? Dan kan ik natuurlijk ook de producten voor je toevoegen, wijzigen en verwijderen 🙂

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact op en dan help ik je verder :)!

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Aanbieding

Cursus WordPress
voor beginners
€249,-
2 plekken beschikbaar

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement