Meekijken tijdens de werkzaamheden

Laptop met vrouwen hand.Het werk dat ik voor je website of voor je grafische vormgeving doe bestaat meestal uit een heel proces. Dit is een proces dat ik bijna niet kan uitleggen maar ik kan me voorstellen dat je denkt. Wat doet ze nou eigenlijk allemaal?

Daar heb ik nu iets leuks op bedacht! Wil je weten wat ik allemaal doe? Dan kom je toch gewoon mee kijken? Niet bij mij over mijn schouder hoor maar gewoon lekker vanuit huis.

Samen plannen we een afspraak in

Ik plan altijd mijn werk in dus wil je mee kijken dan kunnen we dat inplannen! Op de afgesproken tijd stuur ik je een linkje en via daar kun je mee kijken bij mijn werkzaamheden. Ik zal dan mijn scherm delen zodat je precies ziet wat ik allemaal doe.

Vrouw wijzend naar rechtsHet is niet alleen leuk omdat je nu kan zien wat er precies aan je website gebeurd maar ook omdat je er zelf natuurlijk een hele hoop van kunt leren!

Lijkt het je wat om mee te kijken? Neem dan gewoon even contact met me op en dan plannen we samen een dag en tijd in.

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriƫntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriƫntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement