Mogelijkheden websites

De mogelijkheden voor websites zijn eindeloos en daarom is het soms moeilijk om te bepalen wat nou bij jouw past. Wat voor website wil je? Wat voor website heb je nodig?

WordPress websites

WordPress is een prachtig systeem waar je veel soorten websites mee kunt maken. Het is ook erg gebruiksvriendelijk dus zelf teksten of producten aanpassen is (meestal) geen probleem. Op verzoek maak ik nog wel eens websites in andere systemen maar het liefst bouw ik ze toch in WordPress.
 

WordPress websites mogelijkheden

De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos! Er zijn talloze plugins die je kunt gebruiken en als er geen plugin is dan is het ook erg gemakkelijk om zelf de code te schrijven en toe te voegen.

Ook voor de Doe-Het-Zelver is het een perfect systeem omdat heel veel mensen het gebruiken. Kom je ergens niet uit? Dan is de kans groot dat iemand anders al eens tegen het probleem is aangelopen en de vraag op internet heeft gesteld. Het is dan een kwestie van goed Googlen en vaak vind je dan jouw vraag + antwoord wel terug.

WordPress webwinkel

WordPress is ook zeer geschikt voor het maken van webwinkels. Ik gebruik hier altijd de plugin WooCommerce voor. Dat is een uitgebreide plugin met veel mogelijkheden. Wil je toch nog iets wat WooCommerce niet heeft? Dan zijn er altijd wel plugins die hier voor kunnen zorgen.

Lees er meer over op deze pagina: Website met een webwinkel >>

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriƫntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriƫntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement