Hulp WordPress nodig?

Hulp bij WordPress nodig?Hulp WordPress nodig? Zoek niet verder! Je bent hier helemaal aan het juiste adres. WordPress is een redelijk simpel systeem waar je een website mee kunt bouwen.

Wanneer je niet weet hoe het moet kan het wel ingewikkeld zijn maar als je weet hoe het moet dan valt het allemaal wel mee.

Hulp WordPress | Hoe kan ik je helpen?

Wanneer je hulp nodig hebt bij WordPress zijn er verschillende manieren waar ik je op zou kunnen helpen:

WordPress cursus

Ik geef een handige cursus voor de WordPress beginners. Deze cursus duurt 1 middag en na afloop ga je naar huis met een kleine basis website en een hele hoop informatie. Bij deze cursus help ik je met het opstarten en geef ik je een hoop handige tips.

Voor deze middag kom je bij mij op kantoor en samen gaan we een hele middag aan de slag met je website. Met de adviezen die ik geef kun je daarna zelf gemakkelijk je website bijhouden, nieuwe teksten en blogs plaatsen.

Hulp op afstand

Wil je uitleg op afstand? Ook dat is geen probleem bij Anna Webdesign. Tegenwoordig is er heel veel mogelijk en via Skype en scherm delen kan ik je een hele hoop uitleggen zonder dat je naar me toe hoeft te komen. Sommige mensen vinden het ook fijn om het telefonisch te doen en daar zijn ook mogelijk voor.

Hulp WordPress op maat

Heb je aangepaste hulp nodig? Wil je bijvoorbeeld een cursus en hulp of afstand? Of wil je het webinar kijken en daarna telefonisch contact? Het is allemaal mogelijk. Ik ben flexibel en ik weet als geen ander dat geen enkele klant het zelfde is. Hulp op maat is daarom helemaal niet gek maar vaak juist alleen maar goed.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij WordPress? Bij mij zijn er mogelijkheden genoeg. Twijfel niet maar stuur me gerust even een berichtje via mijn contactformulier en ik help je graag verder!

Ook handig!

Wil je geen hulp maar doe je het liever zelf? Dan raad ik aan om lekker veel te Googlen en ook eens bij onderstaande forums te kijken. Daar help ik ook vaker mensen verder:

 • (Nederlandse fora)
 • (Engelse fora)
 • Hulp nodig? Mail me!

  Offerte aanvragen

  Wat voor offerte wil je aanvragen?

  Gratis oriƫntatie gesprek

  Geen idee waar je moet beginnen?
  Heb je eerst wat vragen?
  30 minuten
  Gratis oriƫntatie gesprek

  Laatste review

  "Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

  Lees hier het complete review
  Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement