Webinar aanbieding

Aanbieding!
1 maand ondersteuning
€375,-
Inschrijven kan onderaan!

Ben je van plan om zelf een website te gaan bouwen? Dan heb ik nu een leuke aanbieding voor je! Het bouwen van een website kan lastig zijn als je niet weet waar je mee bezig bent. Zelf maak ik al meer dan 10 jaar websites en ik heb vele lange zoektochten achter de rug. Dat is waar ik jou bij kan helpen!

In plaats van dat je zelf alles uit zoekt ga ik je op weg helpen zodat je zelf een kleine basis website kunt maken. Nadat je website online staat zul je zelf de website kunnen aanpassen en weet je hoe de basis werkt. Dit gaat je op lange termijn veel tijd en geld schelen. Je hoeft niet steeds iemand te vragen voor wijzigingen maar dat doe je simpel zelf.

De aanbieding

Deze aanbieding is voor de mensen die mijn webinar hebben gekeken en nu graag zelf aan de slag willen. Bij deze aanbieding ga ik je een maand lang helpen zodat je aan het einde een kleine basis website hebt staan. Ik geef veel tips en ook komen we 2 keer bijeen om te kijken hoe alles loopt.

Pak deze aanbieding!Normaal bied ik dit aan voor €500,- voor 1 maand, maar speciaal voor de webinar heb ik een korting van maar liefst 25%! Dat betekent dat ik je een maand lang op weg help voor €375,-

Wat zit er inbegrepen bij deze aanbieding?

In deze maand gaan we 2 keer bijeenkomen. Dat doen we bij de start van het traject en na 3 weken komen we nog een keer bijeen om te kijken hoe het allemaal loopt en om de laatste puntjes op de i te zetten.

In tussen ga je zelf aan de slag met het maken van je website. Loop je ergens tegen aan? Heb je vragen? Dan kun je mij benaderen. Op woensdag en op vrijdag ochtend beantwoord ik je mailtjes. Dit doe ik met goede uitleg, afbeeldingen en video’s zodat je precies weet hoe je aan de slag moet gaan.

Naast de vragen die je kunt stellen heb ik zelf ook een hoop tips en adviezen. Zo kan ik je veel vertellen op het gebied van Google. Wat kun je daar allemaal doen en hoe kun je hoger in de rankings komen. Ook kan ik je veel vertellen over social media en ik kan je ook nog eens helpen op het gebied van grafische vormgeving.

Share KnowledgeMijn doel van deze maand is om je zoveel mogelijk te leren en handvatten mee te geven zodat je je eigen website kunt beheren. Ook wanneer je op een gegeven moment denkt dat je het website beheer toch wilt uitbesteden is het goed om te weten wat het beheer nou eigenlijk inhoud.

Als je helemaal geen idee hebt wat er gebeurd achter de website dan bestaat de kans dat je veel moet gaan betalen voor zaken die eigenlijk heel erg simpel zijn. Wanneer je dus wel deze maand mee doet en daarna toch het werk gaat uitbesteden weet je meteen wanneer iemand een loopje met je probeert te nemen.

Interesse?

Heb je interesse in deze aanbieding? Schrijf je dan hieronder in. Er zijn slechts beperkt plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Op = Op!

Ik hoop je snel te zien 😉  Offerte aanvragen

  Wat voor offerte wil je aanvragen?

  Gratis oriëntatie gesprek

  Geen idee waar je moet beginnen?
  Heb je eerst wat vragen?
  30 minuten
  Gratis oriëntatie gesprek

  Laatste review

  "Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

  Lees hier het complete review
  Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement