Website laten maken Amsterdam

Website laten maken AmsterdamWebsite laten maken Amsterdam, dat zijn de zoekwoorden van deze pagina. Deze pagina is ingericht op de mensen die in Amsterdam wonen en een website zouden willen laten bouwen. Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een website? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zelf heb ik een kantoor in Almere en dat ligt op 20 / 30 minuten afstand van Amsterdam. Perfect als er afspraken gemaakt moeten worden. Ook ligt mijn kantoor lekker centraal dus met het openbaar vervoer is het ook makkelijk te gebruiken.

Omdat Amsterdam niet zo heel ver is, is het ook voor mij makkelijk om op locatie langs te komen. Dus woon je in Amsterdam en wil je een website laten maken? Dan kan ik je zeker verder helpen.

Website laten maken buiten Amsterdam?

Woon je niet in Amsterdam maar zou je toch graag een website willen laten maken? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ik heb meerdere klanten die wat verder op wonen maar via e-mail & telefoon is het vaak geen probleem om een complete website in elkaar te zetten. Ook is het sinds kort mogelijk om mee te kijken tijdens het proces (meer info) en brengt ook weer meer mogelijkheden met zich mee.

Ook doe ik regelmatig een Skype gesprek voor de mensen die graag iemand face to face willen ontmoeten maar niet 3 uur willen reizen.

Website laten bouwen buiten Nederland?

Aarde boven een hand met connectiesZelfs buiten Nederland is het voor mijn geen probleem om een website te bouwen. Het leuke van de website codes is dat de codes in elk land hetzelfde zijn. Woon je dus in een ander land maar zou je de website toch door mij willen laten bouwen? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met me op. Dan kunnen samen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Praktische informatie

Wil je een website laten maken maar weet je er eigenlijk nog niet zo heel veel vanaf? Dan raad ik je aan om eerst deze pagina eens te lezen: mogelijkheden websites, en daarna deze pagina: Werkwijze.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Twijfel niet maar stuur gewoon een vrijblijvend e-mailtje via mijn contactformulier.

Hand met getekende envelopjes

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriƫntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriƫntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement