WordPress cursus

WordPress cursus volgenWordPress is niet zo heel erg moeilijk, maar als je niet weet hoe het moet kan het je toch een hoop tijd kosten. Een WordPress cursus zou je een hele hoop tijd kunnen besparen. Zelf maak ik al meer dan 10 jaar websites en ik ben al tegen heel veel problemen aangelopen. Het uitzoeken, het uitproberen, alles heb ik al een keer gedaan en ik kan het jou uitleggen!

WordPress cursus voor beginners

Op dit moment geef ik 1 cursus en dat is de WordPress cursus voor beginners: Klik hier voor meer info. Deze cursus word in 1 middag gegeven en daarna zul je naar huis gaan met een kleine basis website en een hele hoop informatie.

WordPress cursus voor gevorderden

Binnenkort wil ik ook iets gaan bedenken voor de WordPress gebruikers die al enige ervaring hebben. Ik weet alleen nog niet helemaal goed hoe ik dat wil gaan vormgeven dus dat duurt nog eventjes. Heb je ervaring met WordPress en heb je ideeën wat je zou willen leren in een cursus voor gevorderden? Dan hoor ik dat natuurlijk heel graag van je! Neem dan even contact op via mijn contactformulier.

Meer info of andere vragen?

Heb je meer informatie nodig of heb je misschien andere vragen? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met me op. Ik help je graag verder!

Opgeruimd bureau met laptop, pennen, plant en een kop koffie

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement