WordPress installeren

WordPress installeren!WordPress installeren is een simpel klusje wat met een paar minuten gedaan kan zijn! Bij veel hostingbedrijven kun je gebruik maken automatische installers. Een paar die ik uit mijn hoofd ken zijn Installatron of Softaculous. Met deze programma’s kun je in een paar minuten een CMS systeem zoals WordPress installeren.

Wanneer je een WordPress website wilt raad ik altijd aan om een hosting te zoeken die installatron, softaculous of een andere automatische installer heeft. Met deze programma´s kun je namelijk ook snel een back-up maken van de website en de website weer terugplaatsen mocht er iets mis zijn.

Handmatig WordPress installeren

Het handmatig installeren van WordPress duurt ook niet heel lang – maar het duurt wel net even wat langer dan de paar klikken die je moet doen bij een installer. Bij het handmatig installeren moet eerst de recentste WordPress versie gedownload worden. Deze moet via de FTP naar de server gekopieerd worden. Daarna moet je databases aanmaken en met deze gegevens kun je dan WordPress gaan installeren.

Het nadeel van geen installer is het terug plaatsen van de back-up. Er zijn een hoop handige plugins waar mee back-ups gemaakt kan worden. Maar als het WordPress dashboard niet meer werkt wordt het terugplaatsen van een back up wel moeilijk. Met een installer is dat slechts een paar minuten werk. Als het handmatig terug geplaatst moet worden duurt dat een stuk langer.

WordPress installeren door Anna-Webdesign

Denk je…nou leuk hoor handmatig / automatisch….Het maakt mij eigenlijk niet uit als het maar geïnstalleerd word? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan voor jou de WordPress installatie doen zodat je snel aan de slag kunt met het maken van de website!

Heb je een hosting bedrijf met een installer? Dan kost het u €8,95 om de WordPress door mij te laten installeren. Heeft u een hosting waarbij de WordPress handmatig geïnstalleerd moet worden? Dan raad ik u aan over te stappen 😉 Wilt u dat niet? Dan zal de installatie handmatig moeten en kost het je €14,95. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Wilt u WordPress laten installeren? Neem dan even contact op via deze pagina.

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement