WordPress Webinar

Een website maken is helemaal niet moeilijk! Als je tenminste weet hoe het moet. Weet je het niet? Dan is het een lange zoektocht met duizenden mogelijkheden en waarschijnlijk nog wel meer. Goed nieuws voor jou! Ik heb deze lange weg al afgelegd. Urenlang heb ik gezocht naar oplossingen voor problemen, naar mogelijkheden voor klanten en naar de beste manieren om het uit te voeren.

En nu wil ik mijn kennis met jou en met de rest van de wereld delen. Het is namelijk niet zo moeilijk als dat het lijkt! In dit allereerste webinar ga ik je in een uurtje uitleggen hoe je zelf een website met WordPress kunt bouwen.

Je leest het goed, 1 uurtje! Geen uitgebreid verhaal met allemaal leuke weetjes over mij, geen half webinar waarin ik alleen maar vertel over de mogelijkheden van Anna Webdesign, nee gewoon 1 uur aan waardevolle informatie.

Wacht even, wat is een webinar?

Een webinar is een soort online lezing, workshop of college waarin iemand (ikke dus) een uitleg gaat geven. Het webinar kun je dus online volgen en is helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is je in te schrijven en op de gekozen tijd ga je naar de link die ik je toegestuurd heb. Vanaf daar zal ik je gaan vertellen hoe je zelf een WordPress website kan opstarten.

Hoe gaat het WordPress Webinar er uit zien?

Tijdsduur WebinarWanneer je je aanmeld bij het webinar ziet het programma er als volgt uit:

  • 1 minuutje voorstellen
  • 10 minuten uitleg WordPress website installatie
  • 40 minuten basis WordPress website uitleggen
  • Tijd voor vragen

En dan 9 minuten speling, moet lukken toch :D?

Tijdens de webinar laat ik je meteen op mijn scherm zien hoe ik te werk zal gaan. Aan het einde van het WordPress webinar zal ik dan ook een kleine basis website klaar hebben.

Heb je 2 beeldschermen? Dan kun je meteen mee doen! Heb je die niet? Dan raad ik aan om eerst de webinar te bekijken en daarna aan de slag te gaan.

Niet vergeten!

Als je meteen mee wil doen is het ook nog erg belangrijk dat je een domeinnaam en webhosting hebt. Heb je geen idee waar ik het nu over heb? Check dan dit linkje even: Wat is webhosting?

Ook is het belangrijk dat je een hosting bedrijf hebt met een ‘direct admin’ zoals Topservers, IXL hosting, Antagonist etc etc.

Schrijf je snel in!

Omdat ik net van start ga heb ik nu slechts plaats voor 25 mensen per webinar. Het webinar ga ik een paar keer geven de komende paar maanden, check dus snel over een datum voor je tussen zit. Zit er niets tussen? Hou de pagina dan wel in de gaten want ik zal hem blijven aanvullen met nieuwe webinars.

Schrijf je meteen in!

Even connecten?

Weet je het allemaal nog niet helemaal en wil je liever eerst nog wat vragen stellen of gewoon even connecten? Stuur me dan een gerust een berichtje via Facebook, Twitter of via info@anna-webdesign.nl 😀