WordPress website

Wil je een WordPress website maken of laten maken? Dan ben je bij Anna-Webdesign aan het juiste adres! WordPress is een handig systeem wat je gratis kunt gebruiken. Het is gebruiksvriendelijk en het kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vroeger werd het vooral gebruikt om te bloggen. Maar ook informatieve websites en zelfs webwinkels kun je bouwen met WordPress.

WordPress website zelf maken

Wordress Website weergegeven op laptopAls je graag zelf je WordPress website wilt maken kun je ook bij mij terecht! Ben je nog een echte beginner? Heb je nog geen domeinnaam en hosting of heb je nog nooit met WordPress gewerkt? Dan raad ik aan om eerst een beginners cursus WordPress bij mij te volgen.

Ben je al bezig maar kom je er niet helemaal uit? Dan heb je misschien wel wat aan de website: Website-Advies-Bureau.nl. Dit is een website die nog volop in ontwikkeling is maar er zijn nu al een hoop tips te vinden die te maken hebben met het maken van websites.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Of loop je helemaal vast? Dan kun je altijd even contact opnemen. Vaak is het probleem niet zo moeilijk als je denkt 🙂

WordPress website laten maken

Wil je liever een WordPress website laten maken? Dan kan ik dat voor je regelen! Ik maak alle WordPress websites op maat! Geen standaard templates maar een website die helemaal bij jou en je huisstijl past.

Ik start altijd met het maken van een ontwerp. Vanaf daar kan ik makkelijk wijzigingen maken tot je helemaal tevreden bent. Pas als het ontwerp goed is dan start ik met het bouwen van de website.

Wil je weten wat het zou kosten om een WordPress website te bouwen? Vraag dan simpel en snel een offerte aan via deze pagina: offerte aanvragen.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via dit formulier.

WordPress Website weergegeven op Tablet

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement