Gewoon wat tips en ideeën

Even wat ideeën en tips op een rijtje!

Voorafgaande wil ik melden dat dit gewoon mijn ideeën zijn. Ik weet natuurlijk ook niet alles dus als er dingen tussen staan die volgens jou niet kloppen neem dan contact op. Een leuk gesprek en nieuwe dingen leren is natuurlijk altijd goed!

Oja en zijn er nog dingen die je graag terug wilt zien? Stuur me dan ook even een berichtje :-)!

Tips & Ideeën

 • Hou de home pagina overzichtelijk. Zorg dat de bezoeker in één oogopslag ziet waar de website om draait.
 • Gebruik op de home pagina weinig tekst. De bezoeker scant eerst de website voordat hij of zij ook maar iets leest.
 • Maak de bezoeker nieuwsgierig. Zorg voor doorklik momenten in de website. Das ook weer goed voor de {qluetip title=[linkbuiding.]}

  Linkbuilding

  Link building (“linkopbouw”) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor zoekmachine Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

  Bron: Wikipedia

  Met andere woorden: Lekker doorlinken goed makkelijk voor de klant en google geeft je een hogere waardering!

  {/qluetip} 

 • Trek de aandacht van de bezoeker door bewegende afbeeldingen of tekst. Zorg er wel voor dat ze nut hebben. Beschrijf bijvoorbeeld de {qluetip title=[USP’S]}

  Unique Selling Points

  (USP) De unieke eigenschappen van een product of dienst. Hierdoor onderscheidt het product zich van andere producten of diensten in dezelfde branche. 

  Bron: http://www.marketingman.nl/i/definities-marketing-begrippen

  Tip: Benoem in het kort de punten waarop jou bedrijf uniek is of uitblinkt. Dit kan je in een bewegende slider plaatsen om de aandacht van de bezoeker te trekken.

   

  {/qluetip} van uw bedrijf.

 • Beperk uw gebruik van lettertypes op 2 hooguit 3 verschillende soorten. Soms zie ik websites waar 3 verschillende lettertypes op 1 pagina gebruikt worden. En dan dik gedrukt, onderstreept en schuin. Soms dan ook nog in verschillende kleuren en ook nog verschillendegroottes AARRGHHH TO MUCH! Gewoon niet doen.

 • LESS IS MORE!

 • Om je website zoekvriendelijker te maken kun je zoekwoorden en beschrijvingen aan de website toevoegen. Deze informatie is niet zichtbaar voor de bezoeker maar wel voor zoekmachines zoals google.

Binnenkort kun je meer ideeën en tips verwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je aanvragen?

Gratis oriëntatie gesprek

Geen idee waar je moet beginnen?
Heb je eerst wat vragen?
30 minuten
Gratis oriëntatie gesprek

Laatste review

"Vanaf dag 1 was het contact goed en ik werd continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Hierdoor konden we zeer efficient tussentijdse aanpassingen bespreken..."

Lees hier het complete review
Algemene Voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy statement